HKEX Biotech Summit 2021
Online
9:00 AM
9:00 AM - 9:10 AM ( 10 MIN )
Welcome Address
Speaker
03_speaker_img4
Laura M Cha
Chairman, HKEX
9:10 AM
9:10 AM - 9:20 AM ( 10 MIN )
Opening Remarks
Speaker
aguzin
Nicolas Aguzin
Chief Executive Officer, HKEX
9:20 AM
9:20 AM - 9:25 AM ( 5 MIN )
Keynote Speech
Speaker
Neil Shen
Neil Shen
Founding & Managing Partner, Sequoia Capital China
9:25 AM
9:25 AM - 9:45 AM ( 20 MIN )
In Conversation with Jennifer Doudna
Speaker
Jennifer Doudna
Jennifer Doudna
Biochemist and Nobel Prize winning co-inventor of CRISPR technology
9:45 AM
9:45 AM - 10:45 AM ( 1 HOUR )
Panel Discussion 1: The role of the capital market in healthcare globalisation
Moderator
Silvia Chen Photo
Silvia Chen
Head of China Issuer Services, HKEX
Panellists (in alphabetical order by company name)
Xuefeng Yu Photo
Xuefeng Yu
Co-founder, Chairman and CEO, CanSino Biologics Inc
Christina Bao073_bio_white2Mcrop (1)
Christina Bao
Co-Head of Sales & Marketing, HKEX
Michael Yu Photo
Michael Yu
Founder, Chairman and CEO, Innovent
Yi Shi
Yi Shi
Founder and Managing Partner, Lilly Asia Ventures
10:45 AM
10:45 AM - 12:00 PM ( 1 HOUR 15 MIN )
Panel Discussion 2: Healthcare financing in a post COVID-19 world
Moderator
Winnie Photo
Winnie Han
Senior Vice President, Global Issuer Services, HKEX
Panellists (in alphabetical order by company name)
Tian Gan
Tian Gan
CEO and CIO, ChinaAMC (HK)
Gary Chiu
Gary Chiu
Head of Index Strategic Research , Hang Seng Indexes Company
Sean_Wu
Sean Wu
Head of Greater China Healthcare Research, Morgan Stanley
Iris Wang Photo
Iris Wang
Partner, OrbiMed
12:00 PM
12:00 PM - 2:00 PM ( 2 HOUR )
Virtual Deep-dive Workshop: Company presentation
(By invitation only)
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM ( 1 HOUR )
Keynote Speech & Regulatory FAQ
Speaker
Bonnie Y Chan
Bonnie Y Chan
Head of Listing, HKEX
3:00 PM
3:00 PM - 4:00 PM ( 1 HOUR )
Panel Discussion 3: Life sciences :Next generation opportunities
Moderator
Michael Chan
Michael Chan
Senior Vice President, Global Issuer Services, HKEX
Panellists (in alphabetical order by company name)
Franck Le Deu Photo
Franck Le Deu
Senior Partner, McKinsey & Company (HK)
Amit Kakar
Amit Kakar
Senior Partner and Head of Asia, Novo Holdings Asia
Ying Yang
Ying Yang
Vice President and Worldwide Business Development Asia Lead, Pfizer Investment Co., Ltd.
Nisa Leung
Nisa Leung
Managing Partner, Qiming Venture Partners
4:00 PM
4:00 PM - 6:00 PM ( 2 HOUR )
Virtual Deep-dive Workshop: Company presentation
(By invitation only)
6:00 PM
6:00 PM
End of the Summit