Note: Speakers are listed in alphabetical order by last name.
Agenda update in progress.


HKEX Green Asia Summit 2021
Online
9:00 AM
9:00 AM - 9:10 AM ( 10 MIN )
Welcome Address
Speaker
Laura M Cha crop
Laura M Cha
Chairman, HKEX
9:10 AM
9:10 AM - 9:20 AM ( 10 MIN )
Keynote Speech
Guest of Honour
CE Carrie Lam (2019)3
Carrie Lam Cheng Yuet-ngor
The Chief Executive of the Hong Kong Special Administrative Region
9:20 AM
9:20 AM - 9:30 AM ( 10 MIN )
Keynote Speech
Speaker
NicolasAguzinwebsitebio
Nicolas Aguzin
Chief Executive Officer, HKEX
9:30 AM
9:30 AM - 10:10 AM ( 40 MIN )
Panel: Net-Zero – Turning Climate Goals into Actions
Moderator
David Ingles 1_2
David Ingles
Anchor and Head of APAC Markets & Data, Bloomberg TV and Radio
Panellists
NicolasAguzinwebsitebio
Nicolas Aguzin
Chief Executive Officer, HKEX
Alfonso photo 2
Alfonso Garcia Mora
Regional Vice President, Asia and Pacific, International Finance Corporation
Dr Ma Jun_Headshot 2
Ma Jun
Chairman and President, Hong Kong Green Finance Association
SandaOjiamboHeadshot 2
Sanda Ojiambo
CEO & Executive Director, United Nations Global Compact
10:10 AM
10:10 AM - 10:50 AM ( 40 MIN )
Panel: Scaling Green and Sustainable Finance in Asia
Moderator
Eddie Yue (Photo)_2021 2
Eddie Yue
Chief Executive, Hong Kong Monetary Authority
Panellists
David Liao photo resized 2
David Liao
Co-Chief Executive, Asia Pacific, HSBC
Amy Lo photo
Amy Lo
Co-Head, Wealth Management Asia Pacific, UBS Global Wealth Management; Head and Chief Executive, UBS Hong Kong
JennHui Tan5449 2
Jenn-Hui Tan
Global Head of Stewardship and Sustainable Investing, Fidelity International
Siddharth Tiwari picture Oct 2021 2
Siddharth Tiwari
Chief Representative for Asia and the Pacific, Bank for International Settlements
10:50 AM
10:50 AM - 11:30 AM ( 40 MIN )
Panel: Ramping up Climate Action in Asia
Moderator
Teresa Ko photo 2
Teresa Ko
Corporate Partner and China Chairman, Freshfields Bruckhaus Deringer; Vice Chair, IFRS Foundation
Panellists
SFC CEO Photo_hi res 2
Ashley Ian Alder
Chief Executive Officer, Securities and Futures Commission; Board Chair, IOSCO
RebeccaMW_photo 2016 colour 2
Rebecca Mikula-Wright
Chief Executive Officer, Asia Investor Group on Climate Change
DS Photo  High Resolution 2
David Simmonds
Group General Counsel, Chief Administrative Officer & Company Secretary, CLP Holdings Limited
Mervyn Tang
Mervyn Tang
Head of Sustainability Strategy, APAC, Schroders
11:40 AM
11:40 AM - 12:20 PM ( 40 MIN )
Panel: Empowering Net-Zero with Technology
Moderator
Julien Martin
Julien Martin
Head of Emerging Business Development, HKEX
Panellists
Catherine Chen_IMG_3850 1MB 2
Catherine Chen
Founder and CEO, AvantFaire
Tracy Wong Harris 2
Tracy Wong Harris
Head of Sustainable Finance, Greater China and North Asia, Standard Chartered
Max Song photo 2
Max Song
Founder, Carbonbase
Ellie Tang_pic 2
Ellie Tang
Head of Sustainability, New World Development Company Limited
12:20 PM
12:20 PM - 12:35 PM ( 15 MIN )
HKEX Green and Sustainable Finance – Book Launch
Speakers
Prof. Ba photo 2020062 v1
Shusong Ba
Chief China Economist, HKEX
Grace Photo 2
Grace Hui
Head of Green and Sustainable Finance, HKEX
12:35 PM
12:35 PM - 12:45 PM ( 10 MIN )
Closing Remarks for Morning Session
Speaker
Bill Winters CEO  High Res 2
Bill Winters
Group Chief Executive, Standard Chartered
2:00 PM
2:00 PM - 2:10 PM ( 10 MIN )
Opening Remarks for Afternoon Session
2:10 PM
2:10 PM - 2:50 PM ( 40 MIN )
Panel: Society Disrupted – Shaping our Future
Moderator
Grace Photo 2
Grace Hui
Head of Green and Sustainable Finance, HKEX
Panellists
George Portrait Photo 2
George Chen
CEO and Co-founder, Ecoinno (H.K.) Limited
LOH_2018 (2)
Christine Loh
Chief Development Strategist, Institute for the Environment, HKUST
Debra Tan Profile Pic 2
Debra Tan
Director and Head, CWR
DavidYeung2021 2
David Yeung
Founder and CEO, Green Monday
2:50 PM
2:50 PM - 3:30 PM ( 40 MIN )
Stream A:
A1. The role of capital markets in net-zero in China... and beyond
Moderator
Professional shot  high re 2
Mary Leung
Head, Advocacy, Asia Pacific, CFA Institute
Speakers
Chitra_resized 2
Chitra Hepburn
Managing Director and Head of ESG, APAC, MSCI
20191113 Jacobelli 2
Joseph Jacobelli
Founder, Asia Clean Tech Energy Investments
2:50 PM - 3:30 PM ( 40 MIN )
Stream B:
B1. Carbon opportunities in Asia
Moderator
Grace Photo 2
Grace Hui
Head of Green and Sustainable Finance, HKEX
Speakers
Taie Wang 2
Taie Wang
Chief Business Development Officer, Hang Seng Indexes Company
Ahmad Chaudry 2
Ahmad Chaudry
Head of Global Markets APAC Structuring, UBS Investment Bank
3:30 PM
3:30 PM - 4:10 PM ( 40 MIN )
Stream A:
A2. The evolution of the green finance ecosystem
Moderator
Maud photo 2
Maud Savary-Mornet
Senior Advisor, South-East Asia, Global Impact Investment Network
Speakers
Daryl.Ho_01_small 2
Daryl Ho
Executive Director (Banking Policy), Hong Kong Monetary Authority
GabrielWilsonOtto400x400
Gabriel Wilson-Otto
Director, Sustainable Investing, Fidelity International
3:30 PM - 4:10 PM ( 40 MIN )
Stream B:
B2. Driving sustainable transitions one step at a time
Moderator
IMG_4685 (1) 2
McKenna Smith
SBTi Target Validation Manager, WWF France
Speakers
Pratima photo 2
Pratima Divgi
Regional Director, CDP Hong Kong
Hendrik_Rosenthal_profile_portrait 2
Hendrik Rosenthal
Director, Group Sustainability, CLP Holdings Limited
4:10 PM
4:10 PM - 4:20 PM ( 10 MIN )
Closing Remarks

4:20 PM
4:20 PM
End of Summit